Buffetten
Vlasman Catering biedt verschillende soorten buffetten aan. Voor iedere smaak & prijs kunnen wij leveren.
De prijzen voor onze buffetten zijn gebaseerd op levering vanaf 20 personen en worden geleverd inclusief borden & bestek. Voor kleinere groepen (vanaf 15) wanneer wij beschikbaarheid hebben rekenen wij een toeslag op onze prijzen en levering.
Buffet "Medemblik" € 17,95 per persoon (vanaf 20 personen)
- Koude Gerechten
- Bollenveldje van huzarensalade met garnituur
- Bollenveldje van eiersalade
- Eitje met rauwe ham
- Aardappelsalade
-
Seizoen rauwkostsalade
- Warme Gerechten
- Kipfilet in zoet zure saus
- Saté in pindasaus geserveerd
- Gehaktballetjes in ketjapsaus
- Witte Rijst
- Aardappel gerecht
Dit buffet wordt geserveerd met stokbrood en kruidenboter.
Buffet "Zwaag" € 22,50 per persoon (vanaf 20 personen)
- Koude gerechten
- Huzaren salade
- Couscous salade
- Seizoen rauwkostsalade
- Gevulde scharreleitjes
- Schaal met luxe kazen & vleeswaren
- Plateau gerookte vis o.a. zalm,forel & makreel.
- Warme Gerechten
- Stoofschotel van rundvlees rode wijn en uitjes
- Vis op pasta
- Kip in zoetzure saus
- Gegratineerde aardappels
- Witte rijst
- Groenten gerecht
Dit buffet wordt geserveerd met diverse broodsoorten, tapenade, kruidenboter en 2 koude sauzen.
Tapas "Jerez" € 20,95 per persoon (vanaf 20 personen)
- Koude tapas
- Blini met (gerookte) zalm
- Gemarineerde Olijven en Gedroogde Tomaat
- Gevulde eieren met Gamba
- Tortilla met roomkaas en quacamole
- Dadel met roomkaas
- Meloen met munt en limoen (Seizoensgebonden)
- Schaal met diverse kaas & worstsoorten
- Tapenade
- Warme tapas
- Gekonfijte rode uien met balsamico
- Mini kipspiesjes
- Gevulde tomaat met mozzarella
- Gemarineerde champignons
- Aardappeltjes met citroen
- Spinazie pannenkoekjes
- Visschotel op pasta
Dit buffet wordt geserveerd met diverse broodsoorten en kruidenboter.
Indisch buffet "Java" € 22,00 per persoon (vanaf 20 personen)
- Warme gerechten
- Balletjes gehakt in ketjap saus
- Rendang: Rundvlees in pikante saus
- Saté ajam
- Dadar isi: met groenten gevulde omelet
- Bijgerechten
- Sambal Boontjes telor
- Indonesische tomatensalade
- Seroendeng, ketjap, sambal, komkommer en atjar
- Gedroogde geroosterde uitjes
- Kroepoek
- Geserveerd met
- Witte Rijst
- Nasi
- Bami
- Optioneel bij te bestellen
- Spekkoek € 1,75 pp
- Tahou in hete zure saus 1,50 p.p.
Italiaans buffet "Palermo" € 24,95 per persoon (vanaf 20 personen)
- Anti pasta
- Carpaccio met pijnboompitten en pesto
- Diverse gemarineerde olijven en zontomaatjes
- Caprese, Tomaten met mozzarella en basilicum
- Pasta salade
- Met blauwe kaas gevulde / gemarineerde champignon
- Warme Gerechten
- Gestoofde kip met paddestoelen
- Huisgemaakte lasagne
- Gehaktballetjes in tomaten rode-wijnsaus
- Rijstgerecht
- Flensjes met spinazie
- Nagerecht
- Tiramisu huisgemaakt naar eigen receptuur
Dit buffet wordt geserveerd met diverse broodsoorten, tapenade en kruidenboter.
*Bij dit buffet bestaat de mogelijkheid om dit geheel biologisch te verzorgen tegen meerprijs.
Scandinavisch Buffet "Stockholm" € 25,50 per persoon (inc. dessert) (vanaf 20 personen)
- Koude Gerechten
- Zeevruchtensalade in een frisse vinaigrette
- Zalm tartaar met diverse garnituren
- Hamhoorntje gevuld met mierikswortelmousse
- Varkensribstuk met pruimen / appelsalade
- Haring bieten salade
- Warme Gerechten
- Runder stoofschotel met o.a. zure room
- Kabeljauwmootjes met vissaus op pasta
- Zweedse aardappelschotel met komijn
- Groentenschotel
- Salades
- Koolsla met appel, knoflook & rozijnen
- Seizoenssalade
- Nagerecht
- 2 soorten plaatgebak
- Ijs met slagroom
Dit buffet wordt geserveerd met diverse broodsoorten, tapenade en kruidenboter.
Grieks buffet "Kreta" € 24,95 per persoon (vanaf 20 personen)
- Warme Gerechten
- Mousaka: rundergehakt schotel met aubergine gekruid met kaneel
- Bekri Meza: lamsvlees met crème fraîche
- Gevulde paprika met rijst
- Gyrosschotel
- Aardappelen met rozemarijn & zeezout
- Salades en bijgerechten
- Griekse tomatensalade
- Gemarineerde gamba's
- Choriatikisalade: boerensalade met o.a. fetakaas
- Chanosalade: Witte koolsalade met druiven & rozijnen
- Diverse soorten olijven
- Witte bonensalade
- Sauzen
- Scorthalia saus: een knoflooksaus waarin o.a. aardappel & olijfolie
- Tzatziki: komkommer-yoghurtsaus
- Nagerecht
- Citroentaartje met rozemarijn geserveerd met griekse yoghurt
Dit buffet wordt geserveerd met diverse broodsoorten, tapenade en kruidenboter.
*Bij dit buffet bestaat de mogelijkheid om dit geheel biologisch te verzorgen tegen meerprijs.
Buffet "Orange" € 28,50 per persoon
(vanaf 20 personen)
- Visgerechten
- Plateau gerookte vissoorten geserveerd met frisse appelsalade
- Gemarineerde gegrilde grote garnalen
- Gepocheerde zalm "belle vue"
- Vleesgerechten
- Serrano hom met meloen
- Combinatie van gerookte scharrelkip & sinaasappel
- Salades
- Franse rauwkostsalade met oa ijsbergsla, Tomaat, crouton en spekjes
- Salade Niçoise: Tonijnsalade met oa tonijn, ui & haricot verts
- Parelcouscous salade (met diverse vruchten en Noord-Afrikaanse kruiden)
- Warme Gerechten
- Visrolletjes in witte wijnsaus
- Gebraden varkensrib met een garnituur van gebakken uien, champignons, ham en blauwschimmelkaas
- Boeuf Bourguignonne, gestoofd rundvlees in een volle rode-wijnsaus
- Aardappelgerecht
- Groenteplateau
- Nagerecht
- Tropische fruitsalade met slagroom
- Pastel de Nata
Dit buffet wordt geserveerd met diverse broodsoorten, tapenade en kruidenboter.